Bondage udstyr – håndjern

At være den store fluffy pige, jeg er, da jeg så Bondage Boutique Leather Pleasure Håndjern på Lovehoney Jeg vidste jeg måtte have dem. Jeg elsker bondage og håndjern er en rigtig hurtig løsning til at gøre enhver sex session lidt kinkier. Når det er sagt, kan jeg ikke lide ubehag ved me talmanchetter.

Hvad der henvendte sig til The Bondage Boutique Leather Pleasure Håndjern var farven, jeg vil ikke engang lægge. De er de smukkeste rødme baby pink læder, der appellerer til pigen i mig. Bare fordi jeg vil holde ham tilbage. og flåse hans røv betyder ikke, at jeg ikke kan have, at mine seksuelle tilbehør også er smukke.

Bondage Boutique Leather Pleasure Håndjern fastgøres med et standard spænde og er håndleds størrelse justerbar til en omkreds på 8,5 inches. De har en enkelt endekæde, der forbinder de to manchetter til en god, solid D-ring. Selvom du ikke helt kan. fjerne kæden, kan du adskille manchetterne og fastgøre dem til andre bondage-enheder ved hjælp af D-ringene, så de er ret alsidige i brug.
De bider ikke i huden, og de forlader ikke dyb mærker, der kan føre til akavede spørgsmål den næste dag. Læderet føles rart at røre ved og de er godt lavet med et kig på kvalitet om dem. Har du lyst til at læse meget mere om forskelligt sexlegetøj kan vi anbefale denne hjemmeside som er en helt blog udelukkende dedikeret til artikler omhandlende sexlegetøj.

Du kan forkorte kæden ved at pakke den rundt om D-ringen for at begrænse bevægelsen yderligere. De er ganske sikre en gang på. og helt sikkert gøre jobbet med at fastholde din valgte partner pænt.

For at være ærlig vil jeg nok være glad for at bære disse manchetter uhooked som et mode tilbehør samt for soveværelset sjovt. Jeg elsker den måde, sølv og lyserød komplimenterer hinanden og trods den lyserøde. farve, føler jeg ikke, at disse ser klæbrig ud.

Alt i alt Bondage Boutique Leather Pleasure Handcuffs er et fantastisk køb for både bondage begyndere og dem, der allerede er indledt i bondage spil med en smag for girly. Hvis jeg skulle kritisere Bondage Boutique Leather Pleasure Handcuffs, ville det være, at jeg føler, at kæden skulle være fuldstændig aftagelig for at give mere tilpasset leg, men det er på ingen måde et stort problem. Jeg giver Bondage Boutique Leather Pleasure Håndjern er solid 7/10 de er virkelig æstetisk glædeligt, og jeg vil gerne bytte alle mine bondage udstyr til denne farve. Hvis du kan lave nogle blush pink Spreader Bars du ville gøre mit år Bondage Boutique. Du kan købe Bondage Boutique Leather Pleasure Handcuffs fra Lovehoney
Faktisk foretrækker jeg udseendet af dem over mine sorte spredestænger og almindelige sorte manchetter hver gang. De er yderst gode til at bruge udenfor soveværelset såvel som i og ville være ret diskret, hvis de bæres offentligt.