Du kunne jo vælge en sengeramme med opbevaring

Sengeramme med opbevaring i soveværelse

Vores senge er nogle af de møbler, der fylder mest. De optager en hel del gulvplads, og egentlig bruger vi dem ikke i løbet af dagen.

Vil du gerne frigive noget mere gulvplads, så kunne du jo tænke i at indrette dig med en eller flere sengerammer med opbevaring.

Bor du på ret få kvadratmeter, så er det faktisk en ret praktisk løsning. Det giver en del mere opbevaringsplads.

Den diskrete løsning

Når en sengeramme er slået op, fylder den ikke alverden. Den fylder selvfølgelig hele sengens areal og dens dybde – uden ben – og det fylder selvfølgelig noget. Forskellen er bare, at den ikke fylder op på gulvet.

Den kan enten stå op i sin fulde højde, så den bliver 200 cm høj, eller den kan være stående, således at den nærmest kan sammenlignes med en hylde, hvor du kan stille forskelligt på. Det er den maksimale udnyttelse af plads.

De fleste sengerammer med opbevaring er hvide, eller har en anden diskret kulør, og det betyder, at den glider roligt ind i væggens farve, når den er slået op. Den minder mest om et klædeskab, bare liggende i stedet for.

Spar på pladsen

Bor du småt, eller skal et eller flere af dit hjem rum have en dobbeltfunktion, så er det super genialt at indrette dig med en sengeramme med opbevaring.

Bor du for eksempel i en et-værelses lejlighed, så behøver din seng ikke at stå fremme hele døgnet. Den kan diskret være gem af vejen, sådan at resten af stuen også ligner en dagligstue. Indtil du slår sengen ned ved sengetid.

Også i andre situationer er det praktisk med en sengeramme med opbevaring eller skuffer. På børneværelset kan man næsten altid godt bruge noget mere gulvplads.

Hvis du af og til har brug for en gæsteseng, så behøver den jo heller ikke at stå fremme hele tiden.

I sommerhuset, hvor pladsen også kan være begrænset, så kan en sengeramme med skuffer være en god løsning.

Sover man godt i en sengeramme med skuffer eller opbevaring?

Der er ingen grund til at tro, at en sengeramme med skuffer eller opbevaring ikke kan give dig en god liggekomfort. Selve sengerammen er fin, og du vælger selv, hvilken type madras du skal have.

Top sengen med en rigtig god topmadras, og du har en seng af en glimrende kvalitet.

En sengeramme med opbevaring er derfor ikke nødvendigvis den ringere løsning.

Med hensyn til sengens størrelse så fås den jo i stort set alle standardstørrelser. Du behøver således heller ikke at gå på kompromis med, hvor stor en seng du ønsker.

I det hele taget er det nok mest det med, at sengen kan klappes op og ned, der er den største forskel.

Hvad med sengetøjet?

Du tænker måske på, hvor dit sengetøj skal ligge? Det fylder jo en del, men med en sengeramme opbevaring eller skuffer, så har du løsningen lige foran dig.

Så det behøver du ikke at tænke på som et problem.

Der er mange gode grunde til at vælge en sengeramme med opbevaring

  • Den optager ikke plads på gulvet
  • Du får hurtigt pakket hele sengen væk
  • Den glider diskret i baggrunden af rummet
  • Den er meget praktisk
  • Den er let at håndtere
  • Den har god liggekomfort

Kan du se for dig, hvordan den rette sengeramme kan være den perfekte løsning på et pladsproblem derhjemme?

Så skulle du tage at prøve det. Du vil sandsynligvis blive positivt overrasket over, hvor praktisk det er, og måske også over, hvor skøn sengen er at ligge i.