Uncategorized

Find et boldbassin i den helt rigtige farve

Et boldbassin er det ideelle element på børneværelset, der bare skal byde på sjov og leg. Med et boldbassin vil der skabes en barnlig følelse når man kommer ind i rummet, og man vil med det samme opdage boldbassinet. Farven og form er elementer der virkelig spiller ind, når det gælder hvilket boldbassin dit hjem skal rumme.

Hos Little Happy finder du en masse forskellige bolbassiner. Om det er hjerte-form, sky-form eller bare et helt normalt rundt et, så kan du finde det lige her: www.littlehappy.dk/boldbassin. Her kan du finde lige netop det boldbassin, som passer til dig og din familie.

Fordele ved forskellige farver af boldbassin

Med et boldbassin kan du hurtigt få skabt et mere spændende og anderledes twist i indretningen af børneværelset. Du kan bruge boldbassinet til at skabe en mere børnevenlig atmosfære på børneværelset og skabe god harmoni. Et boldbassin vil påvirke ethvert værelse positivt, da det indbyder til sjov og leg. Boldene i boldbassinet vil se indbydende ud, og skabe mere liv over boldbassinet.

  • Lyserødt boldbassin

Et lyserødt boldbassin er det ideelle til pigeværelset. Den lyserød farve vil passe til dukker og kjoler. Ved at købe noget sengetøj eller lignende i samme farve vil der skabes en god harmoni og balance i forhold til farverne i rummet. Hvis der er noget andet som boldbassinet passer til farvemæssigt vil det automatisk passe bedre ind på værelset.

  • Blåt boldbassin

Med et par blå gardiner kan du hurtigt få et blåt boldbassin til at passe godt ind på værelset. Det blå badebassin er ideelt sammen med både, bølger og havets elementer. Dette vil minde barnet om ture på stranden og oplevelser derfra. Den blå farve virker beroligende på vores psyke, hvilket vil være en fordel hvis der skulle ske noget.

  • Gråt boldbassin

Det vil være nemt at indrette et gråt boldbassin på børneværelset. Den neutrale vil være i god kontrast med de fleste farver, og vil ikke skabe særlig meget opmærksomhed. Farven kan nemt passe ind sammen med andre mere “vilde” farver grundet den nedtonede effekt farven grå har.

Valg af boldbassinet til dit hjem

Når du så skal beslutte dig for, hvilket boldbassin der skal passe ind i dit hjem, skal der altså tages højde for en del forskellige vinkler. Hvilken form skal det have? Hvilken farve? Hvor skal jeg sætte det henne? – Men, det er slet ikke så besværligt.

Et boldbassin er et element som skal byde på sjov og leg, og virke som noget man har lyst til at prøve når man træder ind i et rum. Et boldbassin med bolde i en masse farver vil helt sikkert virke som noget ethvert barn drømmer om.

For at skabe en mere stilren atmosfære omkring boldbassinet kan man gå efter et boldbassin i samme farve hele vejen rundt, og med en anden farve bolde. Dette gør, at man ikke skaber for meget uro i forhold til bassin og bolde.

Ved at have andre elementer i det rum, hvor boldbassinet skal placeres, som er samme farve som bassinet, kan man hurtigt skabe en god balance mellem farverne i rummet. Dette er med til at skabe en rar harmoni for psyken når man træder ind i rummet.