Forårsfornemmelser

Det har været en lang vinter og jeg kan virkelig mærke, at den har tæret på depoterne. Sådan tror jeg, at der er mange af os, som føler. Denne weekend har de så lovet flot solskin og op til hele 17 grader, så det er nu vi skal ud og fylde depoterne op.

 

Hvis vi har gået og puttet os for meget for hinanden hen over vinteren, så er disse dage en oplagt lejlighed til at tune ind på de erotiske kanaler og styre mod sommerens kådhed. Jeg drømmer om min kvinde i lækre luftige sommerkjoler, som afslører den brune glød. Jeg drømmer om ture ud i det blå med kameraet over skulderen og frække fotosessions. Jeg drømmer om at bade nøgne ved Vesterhavet og bede hende om at ligge med spredte ben på stranden til beskuelse for de mænd, som kaster stjålne blikke mod hendes skød.

 

Det er forår og vi skal puste liv i gløderne under den erotiske ild. Jeg vil overveje at lægge planer for denne sommer. Vi skal være udsvævende og nydende. Hun skal føres gennem sommeren med min faste hånd og jeg vil guide os. Sammen vil vi lægge græsset ned på utrådte stier.