Fornemmelsen for “klø”

 

Kender du følelsen af lyst til at lange en lussing? Jeg snakker ikke om den der følelse af en møgunge, som opfører sig helt urimeligt eller ustyrligt og som man kan have lyst til at sætte på plads med en flad. Nej jeg snakker om den lyst, hvor du tager din kvinde hårdt, kigger hende dybt i øjnene og giver hende en bestemt men kærlig lussing. For mig er der stor forskel og jeg havde aldrig troet, at jeg skulle nå dertil, hvor jeg kunne få lyst til at give min elskede en flad!

 

For de fleste, er det sikkert ganske uforståeligt og uacceptabelt, men min elskede tænder vildt på en lussing og jeg kunne aldrig drømme om at lange hende en flad, hvis ikke det havde den effekt. Det handler ikke om, at afreagere eller gå amok for sine frustrationer. Det handler om fastholdelse og understregelse af mit ejerskab. Det handler også om, at skrælle lag af vores pænhed væk og fanden gale mig tage, hvad jeg vil ha. Det handler om, at give slip og åbne hendes sind for mit begær af hende. Vise hende at nu, er det kun mig hun skal rumme og at jeg, i min kontrol, favner os begge og flytter os sammen.

 

Det er magi og endnu et redskab jeg bruger til at guide. Jeg har endnu ikke prøvet en situation, hvor det har haft en negativ effekt, men det betyder ikke, at jeg langer lussinger for et godt ord. Det kræver indlevelse og kontrol.