Artikler

Giv dine ansatte påskegaver i år

Medarbejderne er enhver virksomheds drivkraft – ingen medarbejdere, ingen virksomhed. Det er de fleste arbejdsgivere også klar over, og mange virksomheder er derfor også gode til at vise medarbejdere, hvor meget de er værd. De er gode til at tilgodese medarbejderne og huske de bløde værdier. Det kan gøres på mange måder, bl.a. ved at rose medarbejderne, når de har ydet en ekstra indsats, men i de fleste virksomheder bliver det også gjort med en fysisk gave. Det er ikke kun fødselsdags- og jubilæumsgaver, men især firmajulegaver og påskegaver.

Disse fysiske gaver giver anerkendelse, og det er et vigtigt element for mange medarbejdere. Det er nemlig for mange vigtigt at blive bekræftet af deres chefer, også fordi at de så bliver bekræftet i, at de har valgt rigtigt i livet. De har valgt den rette uddannelse, valgt den rette virksomhed at arbejde i. Anerkendelse er derfor grunden til at mange medarbejdere vælger at blive i et arbejde frem for at skifte til en anden virksomhed, som ellers er meget normalt, når de ikke føler sig værdsat. Det er lige netop denne loyalitet, der gør, at det er alle pengene værd at give bl.a. firmajulegaver og påskegaver – og det er lige netop derfor, at du skal huske at give påskegaver til ansatte i år!

Men hvad skal man så lige finde på? Den traditionelle påskegave har selvfølgelig et eller andet med påske at gøre, og her er chokolade jo helt oplagt. Det skal dog lige nævnes, at det ikke er alle, der bryder sig om chokolade. Vi anbefaler derfor, at du lader dine ansatte vælge hver deres påskegave på samme måde, som de fleste virksomheder lader deres medarbejdere vælge deres egen firmajulegave. Y-Design har lavet en påskegaveshop, hvor du som arbejdsgiver kan lade hver medarbejdere vælge lige præcis den påskegave, de gerne vil have ud fra et stort sortiment af bl.a. chokolade, lakrids og meget mere. Når medarbejderne har valgt påskegaverne, bliver de også pakket ind og sendt direkte til virksomheden, så ledelsen kan dele dem ud op til påskeferien. Det er en god måde at vise anerkendelse på, især fordi at en god gave er grundstenen for loyalitet blandt medarbejderne. En god påskegave er uden tvivl noget, som medarbejderne vil huske!