Finans

Interim Management – få tilknyttet en midlertidig leder med kort varsel

Der sker i ny og næ for en virksomhed at en chef eller anden leder i en nøgleposition, af den ene eller anden grund er nødt til med meget kort varsel at fratræde sin stilling og forlade virksomheden.
Der kan være mange årsager til dette, men som regel skyldes det at vedkommende er blevet pludselig syg, har fået tilbudt en stilling andetsteds, eller lignende.
Uanset hvad grunden til den pludselige fratrædelse måtte være, vil det altid være en yderst problematisk og kritisk situation for en virksomhed, da en sådan situation ofte er forbundet med store økonomiske konsekvenser, der potentielt kan være fatalt for virksomheden.
Derfor er det af yderste vigtighed at virksomheden så hurtigt som overhovedet muligt finder og ansætter en person, der ligger inde med de helt rigtige kvalifikationer, og som har mulighed for at tiltræde indenfor en meget kort tidsfrist.

Kæmpe udfordring for virksomheden

Det er ofte meget besværligt samt tids- og resursekrævende for virksomheden selv at finde frem til en person, der sikkert og erfarent vil kunne danne sig et overblik og varetage den vigtige nøgleposition i virksomheden med kort varsel.

Nextt Management er eksperter i Interim Management som går ud på at skaffe velkvalificerede ledelsesprofiler. Interim Management betyder “midlertidigt lederskab”, og går ud på at finde frem til og rekruttere chefer, ledere og direktører til virksomheder, som har pludselige udfordringer med at finde en ledelsesprofil til virksomheden.

Nextt Management har 18+ års erfaring indenfor interim management branchen, og varetager enhver rekrutteringsopgave til ledelsesstillinger på max. 10 dage.

4 gode grunde til at lade Nextt Management stå for at rekruttere en midlertidig leder:

 1. Kan skaffe topkvalificerede ledelsesprofiler inden for det private
 2. 10 dages levering
 3. Mere end 18 års erfaring med interim management
 4. Adgang til profil database, med 4000+ interim managers, ledere og chefer

Nextt Management finder interim ledere, som bla. har følgende titler:

 • Interim CEO
 • Interim CIO
 • Interim HRO
 • Interim COO
 • Interim CMO
 • Interim CSO
 • Interim CTO
 • Financial Controller
 • Freelance Interim Manager
 • Interim Change Manager

Hos Nextt Management er der altid stort fokus på at skaffe kvalificerede, erfarne og relevante ledelsesprofiler til den aftalte tid, og hvad den optimale leder, chef eller direktør, er for den enkelte virksomhed, er noget der i samråd med virksomheden afklares. På denne måde spares der tid og virksomheden er sikker på at få en midlertidig leder, der lever op til alle fornødne krav.