My Blog

Internettet og det digitales udfordringer

Vi er så vante til brugen af internettet i disse moderne tider. På stort set alle arbejdspladser og på stort set alle skoler i landet, er ansatte tvunget til at indgå i en eller anden form for digital oprettelse af dem selv som bruger til registrering. Ti bliver en digital platform også brugt til arbejdsmæssige sammenhænge.

Dermed bliver alle gamle som unge på arbejdsmarkedet præsenteret for internettet og digitale platforme uundgåeligt. I fritiden har de fleste også vendt sig til at anvende spil, underholdning, streamingtjenester, læse artikler og nyheder via internettet.

Sidst, men Ikke mindst, er sociale medier blevet den gængse brug, vi alle gamle som unge, er meget optaget af. I artiklen her vil vi omtale udfordringer og eventuelt nye synspunkter angående digitalisering, internettet og IT.

Få hjælp til brugen af IT

Det er helt almindelige for alle, som ikke er eksperter at støde ind i problemer somme tider eller ofte med brugen af IT. Det kan være komplikationer med dit internet, nogle af dine programmer, du anvender på din computer, IPad eller iPhone samt andet også.

Det er jo ikke altid, at din familie kan komme til undsætning.

Ofte har mange nogle unge eller ældre i deres familie, de spørger om hjælp angående IT-problemer. Det kunne måske også bare være rart at få hjælp hurtigt og effektivt af fagfolk uden yderligere indblanding af andre. Eller nogen, der eventuelt skal sige, at det er mærkeligt og skørt, man ikke har lært visse ting og tricks angående IT.

Men hvor er der meget at holde styr på. Få hjælp angående it support og meget andet af dygtige fagfolk. Det er et råd, der helt klart kan anbefales.

Ældre på internettet og sociale medier

Tit og ofte har de ældre lige skulle lære færdselsreglerne at kende på internettet og især over de sociale medier. Det skulle vi vel alle sammen i begyndelsen af vores brug, og det har nok også meget at skulle sige, at vi børn, unge og yngre voksne nærmest fra barnsben, eller i teenageårene vokset op med internettets brug. Ikke mindst online spil, men også sociale medier som Arto og den store Facebook.

For bare at generalisere, da det jo ikke kun er ældre, der begår småfejl på sociale medier, men det ses jo fra de ældres side, at de gør skøre ting, som at skrive noget offentligt, der tydeligt var tiltænkt i en privatbesked. SOM AT HAVE DIN EGEN IT-AFDELING LIGE VED HÅNDEN