Kosten spiller ind på din træning

billige proteinbarer

Træner du meget, kender du sikkert godt til hvor god en følelse, man får i kroppen efter en god træningssession, hvor kroppen virkelig er blevet brugt. Har du kun trænet en smule, har du måske også mærket denne fantastiske følelse. Følelsen er netop derfor, at man bliver ved med at træne – selvom det gør lidt ondt. Derudover får man også større muskler, mindre fedt og altså en flottere og sundere krop – what’s not to like?

Alligevel kan det til tider godt være en udfordring at tage sig sammen til at smutte ned i fitnesscentret. Der findes dog heldigvis områder, hvor man kan sætte ind og gøre det sjovere for en at træne. En af disse områder er på kosten.

Læs med her, og bliv klogere på, hvorfor dette netop er så vigtigt for den gode træning.

billige proteinbarer
billige proteinbarer

Uden mad og drikke duer helten ikke

Har du også hørt dine forældre, en pædagog eller måske læreren tilbage i folkeskolen sige dette? Du vrængede måske af det dengang, men dette rim er alligevel meget relevant.

Det er nemlig sådan, at det bliver meget, meget svært at holde træningsgejsten oppe, hvis ikke du fylder ordentligt brændstof på – altså, at du spiser og drikker sundt. Dette gælder desuden både før og efter træningen, hvor du også må optage næring, sådan at du får de bedste betingelser for en god træning.

Drik derfor rigeligt med vand, og sørg for at fylde dine depoter op. Noget som rigtig mange er glade for at spise i forbindelsen med træningen er proteinbarer. En proteinbar tilfører kroppen vigtig næring, og – som navnet antyder – godt af de nødvendige proteiner, som kroppen har så meget brug for.

Proteinbarer behøves ikke at koste det hvide ud af øjnene, og du kan derfor sagtens købe billige proteinbarer, som du spiser i forbindelse med din træning, så du opnår de rigtige resultater.

Spis også sundt, når du ikke træner

En farlig faldgrube, som mange desværre er endt i, er tanken om, at det at træne gør det okay at spise hammer usundt de dage, hvor man ikke er i fitnesscentret. Den idé holder desværre ikke helt, selvom man godt kunne ønske, at den gjorde.

Sandheden er, at det du putter ind i din krop har stor betydning for dig, og at du derfor ikke kan snyde din krop og kompensere for den dårlige virkning af junkfood, slik, chips og sodavand ved at træne mere.

Du er derfor nødt til at spise sundt hele tiden. Det betyder dog ikke at det er forbudt at tage en tur forbi dit favoritpizzeria en gang imellem. Du kan stadig spise det gode og knap så sunde mad – hvis blot du gør det med måde.