Mørkets lyst

Morgen, mørke og morgenkaffe. Jeg har indtaget min plads i sofaen og nyder stilheden i stuen – stilheden i huset. Hvis der er noget jeg elsker ved denne årstid, så er det mine stille morgener i mørket på sofaen i stuen. Det er her jeg kan fordybe mig og lade mig indeslutte af novembermørkets trykke favntag. Kun lyset fra computerens skærm og den lille lampe på væggen, sikrer, at mine fingre kan finde de rette taster.

 

Mørket var også vidne til vores elskov sent i går aftes. I mørket gled vi sammen og lod os forføre af lysten til hinandens kroppe, lysten til dyrisk elskov. Hænder der kærtegnede og læber som mødtes i blide og krævende kys. Erogene zoner vækkes til live og snart ligger jeg oven på hende og tænger op mellem hendes spredte ben. Hendes skød tager villigt imod min stive pik, som fylder hende og kræver hende.

 

Mine hænder finder hendes hals og jeg klemmer med et fast tag, mens jeg koncentreret knepper hendes våde kusse. Vi passer på ikke at larme for meget for ikke at vække børnene i huset, Det er svært at give los, når man samtidig skal være stille. Jeg kan mærke, at hun kæmper med sin lyst og sit forsøg på ikke at stønne for højt. Hensynet gør det svært for hende at komme og jeg trækker mig ud for at føre to fingre op i hende. Jeg ved, hvad der skal til for at få hende til at sprøjte og jeg kræver hende. Slår flere gange efter hinanden på hendes kusse og hun vrider sig i sengen, hver gang et slag af min flade hånde falder på hendes våde skød.

 

Sådan skiftevis knepper jeg hende med mine fingre og slår hendes kusse, indtil hun ikke længere kan holde orgasmen tilbage og lader sig flyde med. Jeg trænger op i hende igen. Presser hendes ben bagover og støder min pik op i hende. Lægger en hånd på hendes ene kind og trygger hendes hoved ned i puden. Jeg besidder hende og fylder hende. Er hendes overmand og går nu efter min egen lyst til at sprøjte op i hende. Lader en flad falde for at understrege min vilje og knepper hende med mørket som eneste vidne. Kan mærke hendes muskler i kussen trække sig sammen om min pik og jeg fylder hende. Tømmer mig i hende og fuldender min vilje.

 

Slappe og mætte putter vi ind til hinanden og falder i søvn i mørket.