Artikler

Prissammenligningstjeneste specialiseret i hardware – Find dit gamingudstyr nemt

Det kan være svært at overskue det store internet, når det kommer til den bedste pris. Forhandlerne har forskellige tilbud, fragtpriser, fordele, osv., som kan være svære at finde rundt i. Hos Compware har de gjort det nemt for dig at finde det bedste tilbud på dit nye gamingudstyr. Priserne bliver opdateret dagligt, så du altid er sikker på, at det er den bedste pris lige nu. 

På Compware kan du finde alt fra gaming computere, headsets, tastatur og mus til komponenter som processorer, lydkort, netværkskort og bundkort. Du har dermed alt hvad du skal bruge, hvis du står over for en opgradering af dit udstyr til gaming. Med et stort arsenal af forhandlere kan du finde de bedste muligheder på det danske marked. Priserne er endda opdateret inkl. fragt, så du får den bedste kombo af pris på produktet og fragten. 

Dansk prissammenligning som hjælper dig med at spare penge

Compware er et produkt af en flok ærgerrige dansker, som gerne vil hjælpe dig med at spare penge på dit nye hardware. Uanset om du er hardcore gamer, casual Sims-spiller eller bare står og har brug for et nyt headset til musik på farten, så har Compware lige præcis det, som du skal bruge. 

I deres guidesektion finder du derudover nyheder omkring gaming, guides til f.eks. at vælge din nye studiecomputer eller gennemgang af hvilke specifikationer, som du skal være opmærksom på inden du går ud og investerer i nyt hardware. Deres største mål er at komme op ved siden af Pricerunner, så alle danskere, kan få et dansk alternativ til den kæmpe prissammenligningstjeneste.

Deres speciale i hardware og gaming gør dem til eksperter inden for feltet, så du er sikker på at anbefalingerne holder vand – også på lang sigt. Du får alt hvad du skal bruge for at spare penge på gamingudstyr. 

Community for gamere og pc-builders

Udover deres prissammenligningstjeneste så har Compware også et fantastisk community for gamere på Facebook. Her kan du stille spørgsmål om alt fra FPS, lag, internet og komponenter. Du får alt den viden, som du potentielt kunne have brug for når du skal ud og købe elektronik eller bygge din nye computer til gaming. 

Prøv også deres fantastiske tool Gaming PC Finder. Her kan du indsætte dine krav ift. til hvilket spil, som du gerne vil spille, grafikindstillinger, skærmstørrelse og budget. Du får derefter en række muligheder, som passer perfekt til dine behov. Gør dig selv en tjeneste og prøv den i dag. Så kan du spare penge samtidig med at du får en computer, som passer præcist til dine behov.