Pussy Whisper

 

 

Døren er lukket og musikken fra højttalerne akkompagnere den rette dunkle belysning i lokalet, hvor jeg har hægtet manchetterne ved hendes hænder til de to kroge i stålwiren. Langsomt drejer jeg på håndtaget og hendes arme løftes mod loftet. Stemmerne fra det tilstødende lokale overdøves af de høje klik fra tandhjulet, som begærligt æder centimeter for centimeter af det kolde stål.

 

Blindfoldet og nøgen står hun nu midt i rummet og mens roen sinker sig efter de hårde klik, går jeg langsomt og betragtende rundt om hende som en sulten ulv. Jeg kærtegner hendes varme balder og lader hænderne løbe op ad siden mod hendes bryster og klemmer dem – sukket afslører hendes solide kontakt med koncentrationen, nærværet, nuet – os.

 

Piskens haler afsætter deres forløsende røde mærker på hendes velformede baller. Jeg skifter mellem forskellige piske og bevæger mig rundt om min kvinde. Stikker en finger op i hendes våde kusse og beder hende tage stilling til, hvor dejligt det føles på en skala fra 1-10. Intensiteten er skiftende og min hånd afløser pisken og afsætter høje klask på hendes baller. Igen finder min finger op i hendes kusse og hun får besked på at spørge om lov, hvis hun ønsker at komme.

 

Hun kæmper bravt imod lysten til at slippe sine orgasmer, men da jeg begynder at spanke hendes baller med min hånd og stryger hånden blidt over de røde mærker, så kan hun ikke stå imod. Som aftalt beder hun om lov og jeg giver min tilladelse. Hun sprøjter og har svært ved at stå på benene under sin forløsning. Jeg hjælper de næste orgasmer på vej ved igen at massere hendes g-punkt med min fingre og min hånd gennemvædes af hendes safter.

 

Hun får lov at sunde sig lidt inden jeg igen begynder at spanke hendes numse med min hånd. Jeg har lagt mærke til, at det er nemmere, at føre hende dybere når jeg bruger hånden i stedet for pisken. Til sidst sætter jeg mig på knæ foran hende. Fortæller hende at jeg vil se hendes liderlige kusse og beder hende sprede benene for mig. Sætter mig helt tæt og tager fat i hendes skamlæber. Blotlægger hendes klitoris og beder hende om at sprøjte igen. Slipper hendes skamlæber og ser, hvordan hendes kusse åbner sig og hun sprøjter i endnu en orgasme. Ordene virker måske simple, men de er magiske i situationen og jeg ved, hvad der virker.