Fræk kategori

Det er så nemt at forføre ham

Mænd er egentlig ret nemme at forføre, du skal bare trykke på de rigtige knapper.

Mænd er visuelle væsner. Det betyder at de ikke tænker så meget, de reagerer mere på hvad der er foran dem. Derfor skal man appellere til deres øjne frem for deres forstand. Vil du tænde en mand, så skal du nok ikke stimulere ham intellektuelt. Så skal du nok mere bare tage noget frækt på. Det kan gøre det lidt mere kedeligt for dig, men det gør det langt mere nemt. Gør du det dertil rigtigt, så kan du være sikker på du nok skal få det sjovt også. 

Mænd er lidt som vilddyr hvis du får trykket på den rigtige knap. Tager du noget på der tænder ham, så er han lidt mere motiveret, hvis vi kan kalde det det. Danser du gennem garagen mens han er ved at sætte ny alufælge på bilen, eller gennem stuen når han spiller online spil. Så gælder det om at have det rette outfit på. Uldsokker og sloggi gør nok ikke det store. Tager du til gengæld de små sorte trusser og et par selvsiddende strømper på. Så skal du se, så ser det helt anderledes ud. Pludselig kommer der noget op i synsfeltet hos din vildmand, som han har lyst til at sætte tænderne i. Her flyttes fokus så ret radikalt. 

Er du dressed for succes så skal du nok være forberedt på et overfald!

Har du taget det på han er helt vild med. Det kan være søde blonder såvel som frækt fetish beklædning. Ja så siger det nok ret hurtigt haps. 

Har du først fået startet ham og tændt ham på den rigtige måde, ja så bliver det sjovt. Er han kørt helt op i det røde, så er det også her du får det netop som du vil have det.