Artikler

Gratis lydbøger har aldrig været nemmere at finde

Lydbøger er sammen podcasts det helt store i dette årti. Markedet vokser og vokser og så er det ikke en gang brudt rigtigt igennem på f.eks. et marked som det Tyske, der er langt større en lille Danmark.

Af samme årsag har det aldrig været nemmere at få adgang til gratis lydbøger end det er i dag. Det skyldes at der er så mange lydbogstjenester og de vil alle sammen gerne have dig som kunde, og det skal du bare udnytte til fulde.

Flere måneder med lydbøger gratis

Du kan få flere måneder med gratis lydbøger hos nogle af de populære lydbog apps, se bare her. Jeg har set gratis prøveperioder på op til 60 dage i forbindelse med særtilbud. Det er ikke ualmindeligt at de som standard giver nye brugere 30 dage gratis og lige nu kan du faktisk få omkring 4 måneder gratis med lydbøger.

Sommer tider giver de også eksisterende brugere der ikke har abonneret i noget tid, mulighed for at vende tilbage på en gratis prøveperiode.

Danmark har særligt gode vilkår

I Danmark har vi et fremragnde biblioteksvæsen der gør rigtig meget litteratur gratis for alle statsborgere at låne. Også på den teknologiske front er bibliotekerne godt fremme og har eReolen der er et univers af gratis lydbøger og e-bøger. Eneste krav for at få adgang er at du har et bibliotekslogin, som du nemt kan oprette.

eReolen har selvfølgelig ikke det samme udvalg som de betalte lydbogstjenester og det skal man være forberedt på. De nyeste og største titler finder du kun der hvor du er villig til at betale for det. Er du den udforskende type er der til gengæld masser af spændende læsning at finde på eReolen.

eReolen GO for børn og unge

Ikke nok med det har eReolen også en streamingtjeneste kun til børn og unge med en masse gode og inspirerende titler, som du med fordel kan introducere til dit barn.

Der er både e-bøger der kan hjælpe læsningen godt på vej og lydbøger der er gratis underholdning.

Det er bare at komme igang med at udnytte og bruge de mange gode lydbog tilbud der er derude!