Finans

Midtjyllands, måske bedste kontorfællesskab og mødelokaler

Hvis du er på udkig efter et godt sted at holde møder og kurser, så kig ikke længere end til Innovatorium Herning. De tilbyder stilfulde lokaler, der er blevet moderniseret med de nyeste funktioner for at sikre, at dit møde eller kursus bliver en succes. Pakkepriserne varierer, alt efter hvor mange deltagere der er, men det kan være en økonomisk fordel at leje deres lokaler i stedet for at leje dine egne – alt på én gang i stedet for at have et fast månedligt udgift!

Hvad er Innovatorium Herning?

“Stedet, hvor nytænkere skaber nyt”, det er, hvad Innovatoriums navn betyder. Manden bag konceptet og firmaet er den tidligere rektor på Handels- og Ingeniørhøjskolen, Aage Erhardtsen. Han synes, der manglede et sted, hvor der var plads og tid for de lokale erhvervsfolk, at mødes og tænke innovativt. Innovation er en bro mellem erhvervslivet og innovation.

Man lejer ikke bare et kontor eller lokale hos Innovatorium. For man får langt mere end det. Udover at det er i en flot og moderne bygning, så får du også den rette stemning, som der oftest er på et kontor. Der er en god arbejds-atmosfære og et fælleskab, som er med til at skabe gode rammer og forhold for dig, som ønsker at leje et kontorlokale, et lokale, du kan holde møder eller kursuser i.

Alt, hvad du har brug for

Når man lejer sig ind hos Innovatorium, så er der alt, du kan få brug for. Der er redskaber til rådighed, såsom printer, post service, internet, og mere til. Du kan endda tilkøbe forplejning også, hvis du skal holde møde eller kursus, så du er fri for at skulle ud og finde mad og drikke udefra. Her får du det hele fra ét sted.

Til dig, der mangler kontorplads

Innovatorium tilbyder leje af kontorplads. Både, hvor du får du eget kontor, men også et større kontor, hvor du får plads sammen med andre lejere. Det er individuelt, om man er til det hele eller andet. Hvis du gerne vil være alene, eller ikke får gavn af baggrundsstøj, så kan det være ideelt med dit eget kontor.

Hvis du derimod gerne vil arbejde blandt andre mennesker, uanset hvad de arbejder med, så vil det være oplagt med et fælles kontor. Det er især ideelt for dig, som trives bedst blandt mennesker, og som gerne vil opnå sparring og ny viden.

Fælles for dem begge er, at man indgår automatisk i et fællesskab, hvor man kan mødes i kantinen, og har en fællesnævner, uanset hvilken branche man arbejder i. Dertil er der rigtig gode tilkørselsforhold i forhold til offentlig transport. Samt gratis parkering. 

Lej lokale, hvis du skal holde møder eller kursus

Uanset om du allerede lejer kontorplads hos Innovatorium, eller du ikke gør, så kan du leje top-udstyret lokaler, som er ideelle, hvis du skal holde møder eller holde kursus i forbindelse med dit arbejde. Hertil kan der købes forplejning, hvis det er længervarende kursusdage. Se alle Innovatorium Hernings mødelokaler. Lokalerne og priserne varierer efter størrelse. Lokalerne er udstyret med whiteboard, skærm og webcam.