Fræk kategori

Med hjælp fra hendes trusser

Skal de trækkes ned, så de lige afslører hendes bløde balder? Kun et lille stykke, så de ikke afslører hendes mest intime dele. Måske har hun fortjent ikke at føle sig for udstillet, eller har hun? Måske skal de bare trækkes ned, så hendes kusse kan ses, mens hun ligger foroverbøjet ind over spisebordet. Ydmygelsen vil være endnu større og vil med sikkerhed fremkalde hendes køns saftighed.  Måske de bare skal sidde så kun numsen er blottet. Så det lille stykke tekstil kan blive gennemvædet af hendes liderlighed når jeg med hånden gør hendes baller røde og varme.

 

Når de så er gennemvædet trækker jeg dem længere ned. Lader dem sidde over hendes ankler, hvilket kræver, at hun skal stå med let spredte ben, for at de ikke falder til gulvet. I den position afløses hånden af pisken, som med sine lange snerter tegner endnu tydeligere mærker over hendes hjerteformede numse. Den numse, som jeg forguder og udsigten til hendes våde kusse, som hun nu blotter med vellyst selvom hendes indre kæmper med hendes blufærdighed.

 

Tiden forsvinder og med tiden også koncentrationen. Fokus på at holde benene spredte så hendes trusse ikke faldet til gulvet bliver sværere og sværere. Den søde smerte fra pisken får hende til at løfte det ene ben, men hun bremses af det elastiske stof og finder lydigt den krævede position igen. Skal hun belønnes med penetrering eller skal hun sendes i seng?