Fræk kategori

Om at “guide”

Jeg har en rigtig god evne til at finde vej. Min stedsans og fornemmelse for retning i forhold til solen, bygninger eller ting i naturen er meget veludviklet. Af natur er jeg meget observerende og reflekterende og jeg har opdaget at disse evner også afspejler sig i min seksualitet.

Når jeg dyrker BDSM med min kvinde er jeg ofte i rollen som ”guide” Jeg har lært, hvordan jeg med pisken kan bringe hende i en anden tilstand. Hvordan jeg med ord og berøringer danner åbninger i hendes sind, som flytter hende fra en bevidsthedstilstand til en anden og dybere. Når vi dyrker BDSM er det ikke med fokus på straf, men med fokus på at rejse sammen. Min rolle som ”guide” er en evig udforskning af min kvinde. Sammen opnår vi øjeblikke, hvor ekstasen er en kulmination på vores rejse og vi er først lige begyndt.

 

Vi har haft øjeblikke, hvor magi opstår mellem os, som når jeg efter at have taget hende bagfra, trækker mig ud og med et fast tag i hendes nakke får hende til at sprøjte og komme i orgasmer, som bliver ved og ved. Min penetration har åbnet hende og med mit tag i nakken ”guider” jeg hende det sidste stykke vej til ekstase. Jeg tror kun, at det kan lade sig gøre, fordi vi kender hinanden så godt. Vores kærlighed og hengivenhed er basis for disse rejser kombineret med tillid til hinanden.

 

Jeg er langt fra ekspert, men jeg føler jeg er på rette vej til at ”mestre” min kvinde. Jeg har opdaget, at magt ikke ligger i at afstraffe, men i at kunne ”guide” og jeg drages af tanker om ritualer. At sammensætte faste handlinger, som uvilkårligt vil føre til ekstase, hvor magi opstår i et univers af samhørighed og sjælelige beslægtede energier. Det lyder måske ophøjet og uopnåeligt, men det er jo bare mine ord.

 

Der vil komme flere indlæg om at ”guide”